Fund for Academic Cooperation and Exchange (FACE) – Københavns Universitet

Forside > Forskning > Forskningsstøtte > Fund for Academic Coop...

Fund for Academic Cooperation and Exchange (FACE)

FACE-programmet er etableret af Udenrigsministeriet under Det Arabiske Initiativ. Fonden har til formål at støtte akademisk samarbejde mellem Danmark og lande i Mellemøsten og Nordafrika (MENA).

Projekterne skal støtte udviklingen af kritiske og uafhængige forskningsrelaterede aktiviteter, der kan bidrage til reform og demokratiseringsprocesser i MENA-landene og styrke dialog og samarbejde mellem danske og arabiske akademiske institutioner.

Danske forskere kan søge om op til 50.000,- til seminarer, konferencer, møder, rejser og andre arrangementer, eventuelt i partnerskab med akademiske institutioner og netværk fra MENA-landene, men det er ikke et krav. Midlerne kan bruges som seed-money til udvikling af større projekter.

Ansøgninger kan fremsendes løbende frem til 1. marts 2017.

Se mere på http://www.face-programme.dk/