Centralasiatisk konference på KUA

ADI event Nov. 2023

Fagrådene for Asienstudier og Østeuropastudier inviterer til heldagskonference om Centralasien i festsalen på Søndre Campus!

De to studenterforeninger har sammen udarbejdet et fagligt oplægsprogram bestående af forskere, organisationer og studerende, som vil åbne op for regionen og udfolde en række interessante problemstillinger inden for historiske, kulturelle, sproglige, geo- og sikkerhedspolitiske forhold I Centralasien.

Oplæggene vil vare henover eftermiddagen fra kl. 13.00-18.00, hvorefter der vil blive serveret regionale retter og åbnet op for en række infostande, der henvender sig til unge studerende med interesse for centralasiatiske forhold - heriblandt vil vores samarbejdspartnere: Centralasiatisk Selskab og Udenrigspolitisk Selskab (U35) være til stede.

Tilmelding 

Konferencen er gratis og er åben for alle som har interesse for regionen eller er nysgerrige på at udforske den.

Tilmelding til konferencen sker ved at trykke deltager på facebook-begivenheden, og fristen for tilmelding er 13. november. 

Arrangementet er støttet af Det Udenrigspolitiske Selskabs U35-Afdeling, Centralasiatisk Selskab, ToRS på Tværs og Asian Dynamics Initiative.