The Taste of Change: Sustainability Transitions in the Danish Agri-Food Landscape

Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

Jesper Lee Jyderup - Inviteret foredragsholder

Hvorfor udskydes bæredygtige handlinger somme tider af organisationer, der ellers er bæredygtighedsorienterede? På baggrund af mit forskningsprojekt reflekterer jeg i denne præsentation over, hvordan almindelige ting i den organsatoriske hverdag gøres til barrierer for bæredygtige handlinger. En udvidet forståelse af barrierer, der også inkluderer organisatoriske hverdagsgenstande, er et vigtigt bidrag i forhold til at accelerere den grønne omstilling.
2 nov. 2022

Begivenhed (Seminar)

TitelThe Taste of Change
Dato02/11/202202/11/2022
Hjemmeside
AfholdelsesstedCenter for Applied Ecological Thinking, Læderstræde 20
ByCopenhagen
Land/OmrådeDanmark
Grad af anerkendelseNational begivenhed

    Forskningsområder

  • Grøn omstilling, Partnerskaber, Materiel kultur, Bæredygtige handlinger, Transition Management

ID: 328889164