Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne
Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
Dokumenter
- Den danske fødevaresektor: certificering og standarder på eksportmarkederne
Forlagets udgivne version, 1,02 MB, PDF-dokument
Den danske fødevaresektor har et højt niveau for så vidt angår miljø og bæredygtighed. Der kan være et potentiale for vækst og beskæftigelse i at bruge dette relativt høje niveau til at give danske virksomheder adgang til attraktive eksportmarkeder, hvor fødevarer, der er dokumenteret bæredygtige, efterspørges. Såfremt potentialet for vækst og beskæftigelse skal realiseres, skal danske fødevarevirksomheder spotte de muligheder, der ligger i at bruge miljø og bæredygtighed som salgsargument på eksportmarkederne. Indeværende notat udgør en indledende undersøgelse af dette potentiale.
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Publikationsdato | 2012 |
Antal sider | 35 |
Status | Udgivet - 2012 |
Serier
Navn | FOI Udredning |
---|---|
Nummer | 2012/15 |
- Fødevareøkonomi - certification, bæredygtighed
Forskningsområder
Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk
Ingen data tilgængelig
ID: 44208952